top of page

Куди поїхати біля Львова?

Куди поїхати біля Львова? Чим ближче вихідні, тим актуальніше це запитання. Бажаєте провести час активно чи спокійно? На самоті, з сім’єю чи, можливо, з великою компанією друзів?Який варіант ви б не обрали, ні в якому разі не марнуйте часу, просто залишаючись вдома. Найкраще відпочивати на природі – подалі від бетонних джунглів й загазованого повітря, в оточенні лісу чи поблизу водойми. Взагалі ідеально, коли ці речі поєднані.


Саме такі умови, дует мальовничого лісу та красивих озер, пропонує база відпочинку «Сонячні озера». Вона розташована на просторій галявині та знаходиться всього в 30 кілометрах від Львова. Як бачимо, відпочинок на природі Львів обіцяє практично в своїх межах – всього якихось 15-20 хвилин, і от, ви вже на природі!Варто заздалегідь вирішити, куди можна поїхати на вихідні зі Львова, щоб вікенд пройшов весело та цікаво.

Якщо у вас є власний автомобіль, добратись до бази відпочинку «Сонячні озера» не складе жодних проблем, адже вона знаходиться лише в 5 кілометрах від сучасної траси Львів-Рава-Руська.Одна з популярних розваг в теплу пору року – барбекю на природі. Не знаєте, де посмажити шашлик біля Львова? Організовуючи такий виїзд за місто, слід подбати про м’ясо, а також обрати місце, де є не тільки красива природа, але й комфортні умови – просторі альтанки, мангали, оренда шампурів чи казанка. Всі ці зручності ви знайдете на базі «Сонячні озера». Більше того, тут навіть є можливість наловити риби, яку згодом можна запекти на вогні чи зварити з неї запашну уху.

Особливість Сонячних озер криється в великій кількості альтанок найрізноманітніших розмірів – тут буде затишно і парі з двох чоловік, і багаточисельній компанії друзів. Щоб не нудитись, слід подбати й про розваги. Сонячні озера – це не лише три великі водойми для любителів риболовлі, на території бази знайдеться чим зайнятись і прихильникам волейболу, футболу чи бадмінтону. Ну, а для молодшого покоління, звичайно ж, в наявності є дитячий майданчик.

Як і фанатам спортивних занять, так і тим, хто надає перевагу більш спокійному проведенню часу, до душі будуть прогулянки територією бази. Тут відпочиваючих очікує справжній сюрприз –вольєри з екзотичними птахами, краса яких однаково захоплює, як дітей, так і дорослих.Тому, не забудьте взяти телефон чи фотоапарат, щоб зробити фото на пам’ять!

366 переглядів0 коментарів
bottom of page